Rechtsgebied

Gezin

“We doen het samen, voor elkaar en voor de kinderen”. Toch kan het helaas anders lopen. Als het niet lekker gaat binnen het gezin of als er sprake is van het beëindigen van een relatie komt daar veel emotie bij kijken. Er moet ook veel geregeld worden: hoe moet het verder met de kinderen? Welke gevolgen heeft het beëindigen van de relatie voor onze gezamenlijke koopwoning?

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het familierecht. Zij hebben begrip voor de situatie waarin u terecht bent gekomen. Het is belangrijk dat de spanningen niet onnodig verder oplopen. Bij een vechtscheiding is echt niemand gediend. Er zijn alleen verliezers. Dat neemt niet weg dat er soms ook gehandeld moet worden om te voorkomen dat het verder mis gaat. Als u er samen met uw ex-partner niet uit kunt komen dan zal de rechter de knopen moeten doorhakken. Wij zullen u bijstaan in het gehele proces. De belangen van de kinderen nemen daarbij een centrale plek in. Wij helpen bij het opstellen van een ouderschapsplan of het berekenen van partner- en kinderalimentatie.

Daarnaast staan onze advocaten u ook graag bij in zaken waarbij Jeugdzorg of Veilig Thuis betrokken is geraakt. U kunt daarbij denken aan ondertoezichtstellingen of uithuisplaatsingen.

Kunnen we u helpen? Neem contact met ons op